Online marketing

Een mooie website is fantastisch, maar zonde als deze online niet vindbaar is. Met behulp van SEO en SEA tools en activiteiten, kan Reebuild uw website beter vindbaar maken. Door deze te optimaliseren in techniek en content komt u steeds hoger in de zoekresultaten van Google (SEO). Of wilt u direct resultaat zien? Kies dan voor een betaalde advertentie door middel van SEA.

Google SEO Audit

Het verbeteren van uw SEO is ontzettend belangrijk wanneer het gaat om online vindbaarheid. U wilt dat klanten uw website makkelijk kunnen vinden wanneer zij op zoek zijn naar een product of dienst die u aanbiedt. Het optimaliseren van uw website heeft niet alleen voordelen in uw vindbaarheid, maar tevens het gebruiksgemak en -ervaring zal stijgen. Een overzichtelijke, goed werkende website scoort niet alleen hoog bij Google, maar ook bij uw bezoeker. De juiste content kan uw klant overhalen om een bepaalde actie uit te voeren. 

Om de juiste SEO strategie te bepalen starten wij altijd met een zoekwoordenonderzoek. Wij adviseren en bepalen samen met u welke zoekwoorden het belangrijkste zijn en waar de focus op moet liggen. Dit houdt in dat wij aandacht aan de volgende zaken zullen besteden:

  1. Paginatitels
    Onderzoeken welke titels het beste passen bij zoekgedrag van uw doelgroep. Paginatitels moeten voorzien zijn van de juiste combinatie zoekwoorden om hoger in de zoekresultaten te scoren.
  2. URL’s
    Het maken van SEO vriendelijke URL’s is een must voor goede vindbaarheid. Een goede URL moet kort zijn en voldoende zoekwoorden bevatten.
  3. Headings (H1-H6)
    Correcte headings zorgen voor het gebruiksgemak en laten aan Google zien waar de pagina over gaat.
  4. Linkbuilding
    Door interne links te plaatsen verbetert u de structuur en navigatie van uw website. Bij het inzetten van linkbuilding ziet Google hoe autoritair uw website is, wat kan leiden tot hogere posities in de zoekresultaten.
  5. Sitemap
    Dit is een plattegrond voor uw website. Aan de hand van deze plattegrond kan Google uw website gemakkelijk en snel navigeren.
  6. Navigatiestructuur
    Door de navigatiestructuur op uw website te verbeteren neemt het gebruiksgemak toe.
  7. META-tags
    Door de META-tags te optimaliseren worden zoekwoorden direct zichtbaar voor de bezoeker. Hierdoor is het mogelijk om in een oogopslag te zien waar de (website)pagina over gaat.
  8. Afbeeldingen
    Door het optimaliseren van afbeeldingen verbetert u de snelheid van de website. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van de website en uw posities in de zoekmachines.

Online marketing en communicatie

U hebt nu een glimps opvangen van bepaalde werkzaamheden die het optimaliseren van SEO bevatten. De bovenstaande lijst bevat slechts enkele van alle mogelijke wijzigingen aan uw website om deze te optimaliseren voor zoekmachines. We benaderen elke website afzonderlijk, implementeren de meest effectieve methoden en zoeken naar zoveel mogelijk veranderingen om het verkeer van Google te vergroten. Voor diverse tips & tricks kunt u ook zeker onze blog bekijken, waar verschillende interessante onderwerpen aan bod komen.

Start met online marketing bij Reebuild

Het optimaliseren van uw website is cruciaal voor een goede online vindbaarheid. Wanneer het uw wens is meer klanten en bezoekers te genereren, kunt u dit haast niet meer wegdenken. Wilt u ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op en vraag een vrijblijvende analyse met advies aan voor uw website.